Rexhep Selimi kërkon angazhim më të madh në rastin e dy policëve

Rexhep Selimi kërkon angazhim më të madh në rastin e dy policëve

Deputeti i Vetëvendosjes Rexhep Selimi në seancën e sotshme të Kuvendit të Kosovës ka folur në lidhje me rastin e dy policëve të Kosoëvs të cilët që n

Deputeti i Vetëvendosjes Rexhep Selimi në seancën e sotshme të Kuvendit të Kosovës ka folur në lidhje me rastin e dy policëve të Kosoëvs të cilët që nga e shtuna rezultojnë të humbur pas një aksidenti që ka ndodhur në magjistralen Kacanik-Han i Elezit.

Selimi kërkoi nga institucionet e sigurisë angazhim maksimal dhe që sa më shpejt ta ndriqojnë këtë rast.

Selimi, siç transmeton RTK, tha se duhet një koordinim me të gjitha agjencionet e sigurisë në mënyrë që në raste të emergjencave sikurse kjo të reagohet menjëherë.

Deptueti i VV-së kërkoi nga institucionet shëndetësore të krijojnë kushte më të mira për Policinë. Selimi tha se Policinë duhet të duhet jo vetëm për menaxhim të protestave, por edhe kur e luftojnë krimin dhe korrupsionin.

COMMENTS