Revolt Klan dhe Eli Fara publikojnë ‘Akoma’ (Video)

Dyshja Revolt Klan këtë herë ka bashkuar forcat me këngëtaren e mirënjohur, Eli Fara, për të sjellë këngën e tyre më të re. “Akoma” titullohet kën

Dyshja Revolt Klan këtë herë ka bashkuar forcat me këngëtaren e mirënjohur, Eli Fara, për të sjellë këngën e tyre më të re.

“Akoma” titullohet kënga e ardhur nga bashkëpunimi i pare i dyshes së djemve me Eli Farën, i cili vjen me një videoklip mjaft të bukur.

Kënga i kushtohet një çifti, në pikëpyetje për marrëdhënien e tyre, të cilët nuk dinë nëse duhet apo jo t’i besojnë njëri-tjetrit.

COMMENTS