Remzie Osmani publikon ‘Një pjesë shpirti’ (Video)

Këngëtarja e njohur e këngës shqipe, Remzie Osmani ka publikuar këngën e saj më të re bashkë me videoklip. Projekti më i ri i Osmanit është një bal

Këngëtarja e njohur e këngës shqipe, Remzie Osmani ka publikuar këngën e saj më të re bashkë me videoklip.

Projekti më i ri i Osmanit është një baladë dhe mban titullin ‘Një pjesë e shpirtit’.

Për muzikën dhe orkestrimin e kësaj kënge është përkujdesur Artan Kastrati derisa tekstin ë ka shkruar Agron Jashari dhe Ylber Aliu.

Videoklipin e kësaj balade të këngëtares Remzie Osmani e ka realizuar EMF Creative.

Kjo këngë e Osmanit vjen pas disa muajsh kur ajo edhe kishte publikuar këngën e saj të fundit.

COMMENTS