Rekord i ri në kalimin e hapësirës më të ngushtë me dy vetura – në dy rrota (Video)

Rekord i ri në kalimin e hapësirës më të ngushtë me dy vetura – në dy rrota (Video)

Porositë tashmë mund t’iu vijnë përmes dronit ‘Dragonfly’ (Video)
Kjo është vetura e mençur që do t’iu mahnisë (Video)

Alastair Moffat ka bërë famë botërore falë aftësive të tij të mrekullueshme për vozitje dhe parkim.

Arritjet e tij të fundit i kanë siguruar atij dhe vëllait më të ri John një vend të ri në Librin e Rekordeve ‘Guinness’.

Dyshja arriti të thyejë rekordin për kalimin e hapësirës më të ngushtë me dy vetura në dy rrota.

Ata arritën të kalojnë një ngushticë prej vetëm 1.29 metrash të gjerë me automobilin e ngritur në vetëm dy rrotë.

Ky rekord thyen atë të vjetrin 1.3 metra të vendosur nga Han Yue dhe Bao Tengjin të Kinës.

COMMENTS