Rekord botëror, japonezi i kërcet gishtat 296 herë në minut (Video)

Rekord botëror, japonezi i kërcet gishtat 296 herë në minut (Video)

Labi fotografon momentin e puthjes mes Encës dhe Milaim Zekës (Foto & Video)
Mrekullia e shqiptarit, me shpinë e çon traktorin

Satjuki Fuxhimara ka shënuar rekord të ri botëror në kërcitjen e gishtërinjëve. Brenda një minuti, djaloshi japonez e ka bërë 296 herë këtë gjë.

Fuxhimara e përdori gishtin e mesëm për të arritur rekordin ndërsa ka thënë se ishte nëna e tij, ajo që e mësoi ta bënte këtë truk që nga fëmijëria.

Rekordin botëror e mbante Jens Gudmandsen nga Suedia që kishte arritur t’i kërcasë gishtat 278 herë për 60 sekonda.

COMMENTS