Rekomandimi i dietologëve – Mos konsumoni banane në mëngjes! (Video)

Pema e lashtë që lëshon gjethe ari (Video)
Devet ‘përdorën’ botox, përjashtohen nga gara e bukurisë (Video)

Pavarësisht se mëngjesi është vakti më i rekomandueshëm për të ngrënë, shumë shpesh bëhet e pamundur për shkak të kohës, apo shkaqeve të tjera.

Dhe për të mos humbur këtë vakt zgjedhim të hamë një frut si bananja e cila njihet si një burim energjie për trupin, por si duket jemi gabuar shumë.

COMMENTS