Realizuan vet dekorimet e ceremonisë martesore, rastet më qesharake që janë parë në dasma (Foto)

Realizuan vet dekorimet e ceremonisë martesore, rastet më qesharake që janë parë në dasma (Foto)

Çiftet kalojën kohë të gjatë duke mbledhur para, për të investuar në ditën e tyre më speciale, që do t’ju mbetet gjithmonë në mendje. Derisa

Çiftet kalojën kohë të gjatë duke mbledhur para, për të investuar në ditën e tyre më speciale, që do t’ju mbetet gjithmonë në mendje.

Derisa shumica ia besojnë organizimin dhe dekorimin profesionistëve, të tjerë kanë provuar që të punojnë vet, prej ftesave deri te altari.
Por, rezultatet janë shumë të dobëta në krahasim me ato që shohim në dasma të zakonshme, pasi buqetat, rregullimi i tavolinave dhe elemente tjera, nuk janë kryer si duhet.

Megjithëse janë përpjekur për më të mirë, të porsamartuarit janë bërë qesharakë duke shfaqur punime të dobëta me lule dhe ambiente që më shumë ngjajnë si lojë fëmijësh.

COMMENTS