Realiteti virtual, kjo teknologji mund të kurojë fobitë (Video)

Realiteti virtual, kjo teknologji mund të kurojë fobitë (Video)

Për të mbijetuar, kafsha shtiret si e ngordhur (Video)
Samsung ‘harron’ Note 7, rikthehet fuqishëm me S8 (Video)

Kjo teknologji mund të jetë një mjet për psikologët dhe psikiatrët për të kuruar ankthin dhe frikën, për të luftuar varësitë dhe për të ndihmuar në kontrollin e simptomave të sëmundjeve si Alzheimer.

Realiteti virtual nuk është vetëm në botën e videolojërave, por gjithnjë e më shumë po përdoret në psikologji dhe psikiatri si një mjet terapeutik.

COMMENTS