Reagon Shpend Ahmeti pas vendimit për rinumërim të votave

Reagon Shpend Ahmeti pas vendimit për rinumërim të votave

Kandidati për një mandat të dytë për Prishtinën, Shpend Ahmeti nga Vetëvendosje, ka reaguar pas vendimit për rinumërim të votave. Ahmeti përmes pro

Kandidati për një mandat të dytë për Prishtinën, Shpend Ahmeti nga Vetëvendosje, ka reaguar pas vendimit për rinumërim të votave.

Ahmeti përmes profilit të tij në Facebook thotë se me këtë vendim, nuk mund të ndryshohet vullneti i qytetarëve, përcjellë zico.tv

PZAP-i ka vendosur lidhur me të gjitha ankesat e paraqitura nga subjektet politike për parregullsitë në ditën e votimit për kandidatë për kryetarë të komunave në raundin dytë.

Për këto parregullsi në PZAP janë paraqitur 10 ankesa. 2 ankesa i ka paraqitur Alternativa, 4 ankesa i ka paraqitur LDK, 1 ankesë ka paraqitur LVV në Prizren 3 ankesa ka paraqitur PDK-ja: Dy ankesa te Alternatives janë refuzuar.

Katër ankesa te LDK-së janë pranuar 3 ankesa për Komunën e Prishtinës dhe 1 për Komunën e Dragashit.

COMMENTS