Reagimi simpatik i bebit kur dyert hapen e mbyllen vetë (Video)

Reagimi simpatik i bebit kur dyert hapen e mbyllen vetë (Video)

Për trup të mirë aplikoni këto ushtrime (Video)
Pesëshja Fantastike, reagimi i pesnjakëve kur babai fryen qirinjtë (Video)

Kjo është një dëshmi tjetër që fëmijët janë krijesat më të mira në botë! Ata edhe mund të jenë të vështirë ndonjëherë, por edhe gjërat më të vogla që ata bëjnë na dhurojnë momente fantastike.

Abraham Vargas ka ngarkuar në YouTube një video të djalit tij të vogël teksa reagonte ndaj dyerve automatike gjatë ecjes në dyqanin ushqimor, dhe është një ndër pamjet më të lezetshme që keni parë ndonjëherë.

COMMENTS