Reagimi i të rinjve britanikë kur dëgjojnë Era Istrefin, Noizy-n dhe Encën? (Video)

Së fundmi të rinjtë kanë filluar të komentojnë këngë nga vende të tjera. Këtë kanë bërë edhe 3 të rinj britanik të cilët duket se i kanë tërhequr këng

Së fundmi të rinjtë kanë filluar të komentojnë këngë nga vende të tjera. Këtë kanë bërë edhe 3 të rinj britanik të cilët duket se i kanë tërhequr këngët shqiptare ‘Bon Bon’ dhe ‘Bow Down’.

Të rinjtë nga Britania kanë zgjedhur Era Istrefin, Noizyn dhe Encën nga Shqipëria për t’i komentuar dhe në fakt, komentet e tyre kanë qenë pozitive.

Sidomos përsa i përket melodisë dhe muzikës ata kanë qenë dakord se nëse do të shkonin në club me patjetër do t’i kërcenin këngët e tyre. Po ashtu ata edhe kanë kërcyer gjatë komentimit të këngëve.

COMMENTS