‘Rathore’ në jetën reale thyen zemrat e shumë vajzave

‘Rathore’ në jetën reale thyen zemrat e shumë vajzave

Aktori indian, Gaurav Chopra i njohur në rolin 'Rathore' në telenovelën 'Uttaran' i cili shfaqet edhe për publikun kosovar, është një ndër aktorët

Aktori indian, Gaurav Chopra i njohur në rolin ‘Rathore’ në telenovelën ‘Uttaran’ i cili shfaqet edhe për publikun kosovar, është një ndër aktorët më të preferuar gjithashtu, njihet si një profesionist në fushën e aktrimit.

Rathore është lindur më 4 prill të vitit 1979, pra tani ka 38 vjet.
Në vitin 2003, ‘Rathore’ u shfaq në filmin Tamil Ottran dhe në 2004 ai pati një paraqitje në serialin ‘Karma’.
Në vitin 2006, ai ishte një konkurrent në emisionin Nach Baliye 2 ndërsa në vitin 2008 ai mori pjesë në sezonin e parë të një tjetër shfaqje televizive.

Në vitin 2006 ai gjithashtu ishte pjesë në filmin Hollywood- ian ‘Diamond Blood’. Ai luajti rolin e ‘Rathore’ në serialin ‘Uttaran’ me të cilin e fitoi çmimin ‘Personaliteti më i fortë’ për këtë rol.
Ai u pa edhe në filmin gangster ‘Rangdaari’.
Ndërsa, në vitin 2016 ai mori pjesë në sezonin e 10 të ‘Bigg Boss’ Sa i përket jetës private ‘Rathore’ kishte aventura dashurie me dy aktore, e tani për tani është deklaruar beqar.

COMMENTS