Raportet e Kemalit dhe Emirit në prapaskenë (Foto)

Raportet e Kemalit dhe Emirit në prapaskenë (Foto)

Rivaliteti i Kemalit dhe Emirit që ata kan në serial, në jetën reale është e kundërta, ata kanë një miqësi shumë të mirë. Dyshja kishte postuar n

Rivaliteti i Kemalit dhe Emirit që ata kan në serial, në jetën reale është e kundërta, ata kanë një miqësi shumë të mirë.

Dyshja kishte postuar një selfie gjatë xhirimeve të serialit, që po qarkullon shumë në rrjetet sociale.

Aktorët për momentin janë më të mirët në kinematografinë Turke, ku secili prej tyre pothuajse ka gjithmonë rol kryesor.

COMMENTS