Ramush Haradinaj zgjedhet kryeministër i Kosovës (VIDEO)

Ramush Haradinaj zgjedhet kryeministër i Kosovës (VIDEO)

Çfarë do të përmbajë deklarata e Samitit të Sofjes? Çka pret Kosova e çka Serbia
Deputetët kërkojnë komision për mbikëqyrjen e ligjeve për FSK-në

Ramush Haradinaj është zgjedhur kryeministër i ri i Republikës së Kosovës. Me 61 vota pro dhe një abstenim, Haradinaj do të udhëheqë kabinetin qeveritar në përbërje të 21 ministrive.

Vetëvendosje dhe LDK janë larguar nga salla.

Ramush Haradinaj zgjedhet kryeministër i Kosovës

Ramush Haradinaj zgjedhet kryeministër i Kosovës

Posted by ZICO TV on Saturday, September 9, 2017

COMMENTS