Ramë Buja jep dorëheqje të pakthyeshme nga PDK-ja (Dokument)

Pas gjetjes së trupit të Malësor Dashit, vazhdojnë kërkimet për Armend Trenën
Prokurorët dhe gjyqtarët serbë dhanë betimin para Presidentit Thaçi (Foto)

Ramë Buja ka dhënë dorëheqje të parevokueshme nga kryesia e Partisë Demokratike të Kosovës.

Ai në letrën e dorëheqjes ka thënë se nuk i ka mbetur vend e hapësirë në këtë parti.

‘Degradimi që po ndodh (qofsha i gabuar) do ta trazojë e çorientojë akoma më shumë këtë subjekt politik, nëse nuk i vihet digë penguese të keqes dhe degjenerimit politik në vazhdim, gjë në të cilën në kam humbur besimin përfundimisht’, ka sqaruar në dorëheqjen e tij, Ramë Buja.

Ish-ministri i Arsimit Shkencës dhe Teknologjisë Ramë Buja, letrën e dorëheqjes nga PDK, e ka dorëzuar në mbledhjen e kryesisë së Partisë Demokratike të Kosovës e cila është mbajtur sot.

COMMENTS