Radhë të gjata në Morinë

Radhë të gjata në Morinë

Sezoni turistik ka nisur para kohe dhe kjo duket nga fluksi i hyrjeve në pikën kufitare të Morinës. Aktualisht po punohet me katër sportele, por ko

Sezoni turistik ka nisur para kohe dhe kjo duket nga fluksi i hyrjeve në pikën kufitare të Morinës.

Aktualisht po punohet me katër sportele, por kosovarët që hyjnë në Shqipëri ankohen për shërbimin.

Atyre u duhet të presin 40 minuta për të kaluar procedurat, teksa kërkojnë nga të dy qeveritë të marrin masa për lehtësimin e lëvizjes për sezonin turistik.

Mbi 700 automjete të vogla kanë hyrë deri tani, transmeton tch, ndërsa edhe autobusët janë në një numër të konsiderueshëm.

Për shkak të temperaturave të larta fluksi pritet të rritet të shtunë dhe të diele.

COMMENTS