Qyteti nëntokësor në Australinë Jugore (Video)

Qyteti nëntokësor në Australinë Jugore (Video)

Shihni si e nisi kompaninë e tij njeriu më i pasur në botë (Video)
Muzeu i Akropolit, nga dyshemeja e qelqit shihen gërmimet arkeologjike (Video)

Nga temperaturat e larta, banorët e Coober Pedy kanë vendosur që shtëpitë dhe gjithçka tjetër të ndërtojnë nën tokë.

Për më shumë ndiqeni storien e përgatitur nga zico.tv:

COMMENTS