Qyteti i lashtë i humbur prej 2 mijë vitesh, Ucetia tani duket befasuese (Video)

Mahnitëse, gjenerata e re e avionëve privat (Video)
Të rrëshqasësh me kavo nga kulla Eiffel (Video)

Hulumtuesit kanë zbuluar një qytet të lashtë romak, ku mendohet të ketë qenë i humbur për më shumë se 2 mijë vjet. Ucetia që ndodhet në Francë, ishte i njohur më parë vetëm nga emri dhe i veshur me shumë pikëpyetje për ekzistencën në tërësi.

COMMENTS