Qyteti i fantazmave në Namibi (Video)

Qyteti i fantazmave në Namibi (Video)

Kur ishte zbuluar se kjo zonë e Namibisë është e pasur me diamante, shumë njerëz ishin vërsulur drejt këtij vendi për t’u pasuruar me shpejtësi – dhe kështu kishte lindur qyteti që sot njihet me emrin Kolmanskop. Për më shumë ndiqeni storien e përgatitur nga zico.tv :

Kur ishte zbuluar se kjo zonë e Namibisë është e pasur me diamante, shumë njerëz ishin vërsulur drejt këtij vendi për t’u pasuruar me shpejtësi – dhe kështu kishte lindur qyteti që sot njihet me emrin Kolmanskop.

Për më shumë ndiqeni storien e përgatitur nga zico.tv :

COMMENTS