Qyteti ekologjik kinez 100 miliardë USD për ndërtimin e ‘Forest City’ (Video)

Qyteti ekologjik kinez 100 miliardë USD për ndërtimin e ‘Forest City’ (Video)

Metroja e Stokholmit një galeri masive arti (Video)
Kina dhe India në krizë për femra, 70 milionë meshkuj beqarë (Video)

COMMENTS