Quni: Do të qëndroj në Parlament derisa Thaçi e Veseli të jenë prapa grilave

Kusari-Lila: Edhe në Kuvend pihet duhani, s’kemi kredibilitet të flasim për ndotjen e ajrit
Rezultatet përfundimtare në komunat shqiptare në Maqedoni

Deputeti i LDK-së, Anton Quni ka thënë në Kuvend se ka pasur në plan të tërhiqet nga skena politike, por që tash ka ndryshuar mendje, me një qëllim të caktuar.

‘Isha i mendimit të tërhiqem nga jeta politike pasi të përfundojë ky mandat por kur e shoh këtë hipokrizi dhe të gjitha këto skenare të përgatitura, ndryshoj mendim’.

‘Zotëri Veseli dhe Thaçi, ju jeni arsyeja që më detyroni të qëndroj në Parlament, ndoshta ndjeheni fitimar por do të shihemi në finale’.

‘Me të gjitha shantazhet, manipulimet që keni bërë po më detyroni të qëndrojë derisa të ju shoh prapa grilave, sepse ju aty e keni vendin’, ka thënë ai.

COMMENTS