Qeveria shkarkon Komisionin e demarkacionit

Qeveria shkarkon Komisionin e demarkacionit

Qeveria e Kosovës në mbledhjen e parë të mbajtur, para pak minutash ka shkarkuar Komisionin shtetëror për shënimin dhe mirëmbajtjen e kufirit shtetëror. Shkarkimi i tyre u bë pa asnjë votë kundër dhe me vetëm dy abstenime.

Qeveria e Kosovës në mbledhjen e parë të mbajtur, para pak minutash ka shkarkuar Komisionin shtetëror për shënimin dhe mirëmbajtjen e kufirit shtetëror.

Shkarkimi i tyre u bë pa asnjë votë kundër dhe me vetëm dy abstenime.

COMMENTS