Qeveria ndan 200 mijë euro për Aeroportin e Gjakovës

Zhvendoset dogana në ‘Glloboçicë’ për shkak të bllokimit të rrugës Kaçanik – Hani i Elezit
U hap panairi ‘Forumi i bizneseve në Prizren’ (Foto)

Qeveria në largim e Kosovës sot ka mbajtur mbledhjen e radhës në ta cilën ka marr vendim për ndarjen 200 mijë eurove për Aeroportin e Gjakovës.

Këto mjete siç u than ë mbledhjet të ekzekutivit janë të dedikuara për mbulimin e shpenzimeve të sigurisë dhe nevojave të tjera emergjente.

Javën e kaluar mbledhja e Qeverisë kishte dështuar pasi në të nuk kishin marr pjesë ministrat në detyrë nga radhët e PDK-së.

Qeveria po ashtu ka ndarë 185 mijë euro për Këshillin Prokurorial të Kosovës përkatësisht Prokurorisë Speciale të Kosovës, për kompensimin e shtesave dhe stimulim financiar për vitin 2017.

COMMENTS