Qeveria emëron Bordin Drejtues të Fondit të Sigurimeve Shëndetësore

Qeveria emëron Bordin Drejtues të Fondit të Sigurimeve Shëndetësore

Qeveria e Kosovës në mbledhjen e sotme ka emëruar Bordin Drejtues të fondit për sigurimet shëndetësore. Ministri i Shëndetësisë, Uran Ismajli ia pr

Qeveria e Kosovës në mbledhjen e sotme ka emëruar Bordin Drejtues të fondit për sigurimet shëndetësore.

Ministri i Shëndetësisë, Uran Ismajli ia propozoj Qeverisë që të mbështesin këtë bord, përcjell zico.tv

‘Ministria e Shëndetësisë është e përkushtuar në sigurimin e të gjithë qytetarëve me sigurime shëndetësore. Ne i propozojmë Qeverisë që të marrin këtë vendin dhe t’i hapin rrugë kësaj çështje’, u shpreh Ismajli.

Propozimi u miratua me shumicë votash.

COMMENTS