“Qeshu” Jachki dhe BB Poqi (Video)

Rokeri Bajram Bylykbashi, i njohur si BB Poqi dhe reperi i ri Jachki, kanë bashkuar forcat duke risjellë një version të hitit "Qeshu" të grupit Telex.

Rokeri Bajram Bylykbashi, i njohur si BB Poqi dhe reperi i ri Jachki, kanë bashkuar forcat duke risjellë një version të hitit “Qeshu” të grupit Telex. Derisa BB Poqi e dijmë që një version të mëparshëm e ka pasur edhe vetë.

Bashkëpunimi i fundit i reperit ishte me Naser Berishën, këngën “Vendi jem”, pas të cilit ai kishte paralajmëruar se do të ketë bashkëpunime të tjera dhe klipe.
Ai ka realizuar edhe një duet me B-K, me titull “Do t’mungoj”, që e ka sjellë me video.

COMMENTS