Qeni ‘flet’ si njeri me pronaren (Video)

Qeni ‘flet’ si njeri me pronaren (Video)

Natalia Fedorenko nga Amur Obast i Rusisë e ka stërvitur qenin e saj Bosia që ta thërret atë mama. Qeni që ka 11 vjet, tund bishtin dhe qëndron në këmbët e pasme, ndërsa nxjerr zë që ngjan me aktorët kur flasin me zë të thellë. Për më shumë ndiqeni storien e përgatitur nga zico.tv

Natalia Fedorenko nga Amur Obast i Rusisë e ka stërvitur qenin e saj Bosia që ta thërret atë mama.
Qeni që ka 11 vjet, tund bishtin dhe qëndron në këmbët e pasme, ndërsa nxjerr zë që ngjan me aktorët kur flasin me zë të thellë.

Për më shumë ndiqeni storien e përgatitur nga zico.tv

COMMENTS