Qëndron Kastrati në vend të Teuta Rugovës

Qëndron Kastrati i Vetëvendosjes është ulur në vendin e Teuta Rugovës të LDK-së, si deputetja më e re e legjislaturës së re të Kuvendit të Kosovës.

Qëndron Kastrati i Vetëvendosjes është ulur në vendin e Teuta Rugovës të LDK-së, si deputetja më e re e legjislaturës së re të Kuvendit të Kosovës.

Sipas rregullores, seancën konstituive e udhëheq deputeti më i vjetër, që në këtë rast është Adem Mikullovci i Vetëvendosjes.

Ai ndihmohet nga më i riu, që është Teuta Rugova, por e cila po mungon në seancë dhe me këtë rast në vend të saj është Qëndron Kastrati.

COMMENTS