Qëndrim Berisha dhe 2Ton krijojnë ‘T’i fali krejt’ (Video)

Këngëtari i ri Qëndrim Berisha ka realizuar projektin e tij 'T'i fali krejt'. Për këtë këngë, ai ka bashkëpunuar me rep artistin 2Ton, i cili e ka

Këngëtari i ri Qëndrim Berisha ka realizuar projektin e tij ‘T’i fali krejt’.

Për këtë këngë, ai ka bashkëpunuar me rep artistin 2Ton, i cili e ka bërë tekstin dhe muzikën. Ndërsa për realizimin e videoklipit është përkujdesur produksioni ‘VSM’.

qendrimi-2ton

Në këtë videoklip djaloshi nga Kosova i cili jeton dhe vepron Zvicër, përveç i talentuar, ai duket edhe mjaft simpatik.

Nuk kanë kaluar as tre muaj që nga lansimi i projektit të tij të parë, ndërsa me këngën ‘T’i fali krejt’ pritet të ketë sukses të madh.

COMMENTS