Pylli i mistershëm ku xhirohen shumë filma (Video)

Pylli i mistershëm ku xhirohen shumë filma (Video)

Puzzleëood është një destinacion i popullarizuar turistik në pyjet Dean, në Gloucestershire të Anglisë. Kjo trevë dominohet nga formacionet e veçanta të shkëmbinjve, shpellat e mistershme dhe drunj të vjetër, si dhe një mori shtigjesh enigmatike, që duken sikur labirinth. Për më shumë shikojeni videon e mëposhtme:

Puzzleëood është një destinacion i popullarizuar turistik në pyjet Dean, në Gloucestershire të Anglisë. Kjo trevë dominohet nga formacionet e veçanta të shkëmbinjve, shpellat e mistershme dhe drunj të vjetër, si dhe një mori shtigjesh enigmatike, që duken sikur labirinth.

Për më shumë shikojeni videon e mëposhtme:

COMMENTS