Pyetjet më interesante që janë bërë në Google

Pyetjet më interesante që janë bërë në Google

Nëse mendoni se njerëzit e përdorin Google vetëm për studime, gaboheni. Ata parashtojnë edhe pyetje, duke pritur për një përgjigjjë të saktë ng

Nëse mendoni se njerëzit e përdorin Google vetëm për studime, gaboheni.

Ata parashtojnë edhe pyetje, duke pritur për një përgjigjjë të saktë nga Google.

Si mund të fitoj lotarinë? – kjo pyetje është shkruar në Google rreth 500 herë brenda një muaji.

E urrej punën – edhe pse nuk është pyetje, është në vendin e tretë për nga këkimet në internet.

Pse s’po më do macja? – edhe pse është befasuese, kjo pyetje është bërë shumë shpesh në internet, megjithatë Google nuk ka pasur përgjigjje.

Pse u martova? – pyetje shumë personale, që ndoshta në ndonjë moment nervoze njerëzit e kanë shkruar. Megjithatë, reth 40 mijë njerëz e kanë bërë këtë pyetje.

Si të mos e vras veten? – rreth 900 njerëz në muaj e bëjnë këtë pyetje. Askush dhe as Google s’ka përgjigjje.

Si të bësh lidhje jashtëmartesore? – rreth 50 mijë njerëz kanë kërkuar përmes Google-s që të kuptojnë se si mund të fillojnë një lidhje jashtëmartesore.

Megjithate, Google nuk i di të gjitha.

COMMENTS