Pusi në mes të detit që e përpin edhe ujin (Video)

Pusi në mes të detit që e përpin edhe ujin (Video)

Valixhja që ju ‘ndjekë’ (Video)
Surface Phone, kompatibil me HoloLens dhe realitetin virtual (Video)

Në bregdetin e Oregonit gjendet një përzierje e përsosur e bukurisë natyrore dhe e rrezikut, e njohur jozyrtarisht si pusi Thor.

Ndonëse në shikim të parë duket si një vrimë, pusi Thor është gjithçka tjetër përveç i zakonshëm.

COMMENTS