Pushimet luksoze të këngëtarëve (Video)

Pushimet verore kanë filluar edhe për këngëtarët. Ata zgjedhin vende të veçanta që të relaksohen pranë të dashurve të tyre, përcjellë zico.tv n’ZOOM ju sjell një kronikë me 3 çifte të njohura të skenës dhe 3 beqare që aktualisht janë në pushime. Për të kuptuar cilat janë ata shikoni kronikën e mëposhtme.

Pushimet verore kanë filluar edhe për këngëtarët.

Ata zgjedhin vende të veçanta që të relaksohen pranë të dashurve të tyre, përcjellë zico.tv

n’ZOOM ju sjell një kronikë me 3 çifte të njohura të skenës dhe 3 beqare që aktualisht janë në pushime.

Për të kuptuar cilat janë ata shikoni kronikën e mëposhtme.

COMMENTS