‘Puma’ padit ‘Forever 21’ se kopjoi dizajnet e Rihannas

Gjigandi 'Puma' është duke e paditur kompaninë 'Forever 21' në gjykatë federale, duke e akuzuar që ka shitur disa kopje të këpucëve që këngëtarja e fa

Gjigandi ‘Puma’ është duke e paditur kompaninë ‘Forever 21’ në gjykatë federale, duke e akuzuar që ka shitur disa kopje të këpucëve që këngëtarja e famshme Rihanna kishte dizajnuar për brendin Puma ‘Fenty’.

Sipas disa dokumenteve, Forever 21 ka kopjuar tre nga dizajnet e Rihannas për Puma ‘Fenty’.

Rihanna është drejtoreshë kreative dhe ambasadore e këtij brendi që nga viti 2014.

COMMENTS