Publikohen pjesë të reja nga filmi ‘Fast and Furious 8’ (Video)

Është publikuar traileri më i ri nga filmi 'Fast and Furious 8', gjatë një pushimi të Super Bowl. Aty jepen më shumë detaje se çfarë do të ndodhë n

Është publikuar traileri më i ri nga filmi ‘Fast and Furious 8’, gjatë një pushimi të Super Bowl.

Aty jepen më shumë detaje se çfarë do të ndodhë në betejën epike që do të jetë më e madhe se sa pritej.

Hobbs, i luajtur nga Dwayne Johsnon dhe Deckard, nga Jason Statham, do të kenë një përballje të paharrueshme.

Traileri i ri tregon se si ata jo vetëm do të tregojnë mjeshtëritë në ndeshje, por edhe se si tallen me njëri tjetrin.

Hobbs dëshiron të dijë se pse është në një dhomë me Derckard, por ky i fundit i thotë se T-shirt i tij i vogël mund t’i ndërpresë qarkullimin e gjakut në tru.

Megjithatë të qeshurat nuk mbarojnë këtu, pasi ata janë urdhëruar të punojnë bashkë.

Por kjo nuk do të jetë e vetmja histori e çuditshme. Charlize Theron do të shfaqet në film si Cipher, një grua manipulative që josh Dom në botën e krimit. Njerëzit e afërt të tij, përfshi dhe Letty, e kuptojnë që ai nuk është më i njëjti.

COMMENTS