Pse shtatzënat duhet të notojnë?

Pse shtatzënat duhet të notojnë?

Vdekjet e dyshimta në QKUK, Ismaili: Do të hetohen në nivelin më të lartë
Doktorët: Mos i ushqeni fëmijët me salçiqe sepse mund të ndodh kjo!

Ushtrimet dhe stërvitja e lehtë gjatë shtatzanisë sigurisht që janë shumë të mira dhe pozitive.

Por, njëri nga sportet më të sigurta dhe më të lehta gjatë shtatzënisë është noti. Por pse? Storia e përgatitur zbulon më shumë detaje:

COMMENTS