Pse Pishina Olimpike në ‘Rio 2016’ u bë e gjelbër (Foto)

Ndryshimi i ngjyrës së ujit nga e kaltër në të gjelbër në pishinën Olimpike, ka përbërë një ngjarje krejt të pazakontë gjatë lojërave olimpike 'Rio 20

Ndryshimi i ngjyrës së ujit nga e kaltër në të gjelbër në pishinën Olimpike, ka përbërë një ngjarje krejt të pazakontë gjatë lojërave olimpike ‘Rio 2016’.

Komiteti Lokal i Organizimit të lojërave olimpike ka sqaruar se pishina olimpike ka ndryshuar ngjyrën nga mbirja e algave të krijuara nga nxehtësia dhe mungesa e erës në arenën e sporteve të ujit.

Komiteti theksoi se uji u testua dhe nuk paraqet asnjë rrezik për atletët pjesëmarrës.

Në deklaratë shtohet gjithashtu se uji në pishinën olimpike do të jetë sërish blu për garat e ardhshme.

pishina 1

pishina 2

pishina 3

pishina 4

COMMENTS