Pse liqeni Hillier ka ngjyrë rozë? (Video)

Pse liqeni Hillier ka ngjyrë rozë? (Video)

Kjo shpellë mban sekretet e jetës në tokë (Video)
Kur jeni në mes të ditës dhe natës, pamje mahnitëse! (Video)

Vetëm imagjinoni plazhet me rërë të rrethuara me pyje eukalipte në liqenin më rozë në botë.
Liqeni ‘Hillier’ ndodhet në ‘Ishullin e Mesëm’ në jug-perëndim të Australisë.

Por, pse ka ngjyrë rozë?

COMMENTS