Pse Getinjo në sallën e gjykimit?! (Foto)

Pse Getinjo në sallën e gjykimit?! (Foto)

Ditë më parë Getinjo solli projektin e tij më të ri muzikor me titull 'Mucho Dinero'. Suksesin e të cilit është ende nuk e shijuar, mirëpo dikush ësht

Ditë më parë Getinjo solli projektin e tij më të ri muzikor me titull ‘Mucho Dinero’. Suksesin e të cilit është ende nuk e shijuar, mirëpo dikush është duke ia prishur rehatinë rep artistit kosovar.

Ky i fundit përmes rrjetit të tij social Instagram na tregon që momentalisht është duke qëndruar në një sallë të gjykimit.

Nuk dihet se për çfarë akuze po qëndron aty Getinjo dhe nëse reperi do të marr ndonjë dënim.

COMMENTS