Pse disa njerëz flasin në gjumë? (Video)

Pse disa njerëz flasin në gjumë? (Video)

Sipas studimit më të ri francez, njerëzit të cilët flasin në gjumë kryesisht fyejnë dhe grinden me të tjerët. Të flasësh në gjumë është një nga çrregullimet e gjumit.

Sipas studimit më të ri francez, njerëzit të cilët flasin në gjumë kryesisht fyejnë dhe grinden me të tjerët.
Të flasësh në gjumë është një nga çrregullimet e gjumit.

COMMENTS