Pse çiftet në Danimarkë po bëjnë seks më shumë se kurrë?! (Video)

Keni harruar çelësin brenda në makinë, mos u frikëso! Ky superhajdut ju tregon si të hapni derën (Video)
Nuk ka shkurorëzim, nëse burri kryen punët e shtëpisë

Vitin e kaluar u inicua një reklamë sensibilizuese në Danimarkë për të rritur natalitetin e vendit, duke propozuar se çiftet që shkojnë në pushime kanë gjasa më të mëdha për të bërë seks dhe kështu mund te lindin më shumë bebe. Vetëm pas asaj reklame në shumë raste edhe prindërit e çifteve u kanë paguar pushimet atyre dhe menjehere këtë vit pritet te lindin 16.200 foshnje, që i bie një përqindje shumë më e madhe se në vitet e kaluara në këtë shtet.

COMMENTS