Provoni të gjeni shkronjat e fshehura në mesin e këtyre rrathëve (Foto)

Kuriozitetet rreth korbit, si shpëtojnë nga ngordhja zogjtë? (Video)
Premtoi se do të dorëzohet në polici nëse postimi arrin njëmijë shpërndarje

Në mesin e shumë lojërave, ku kërkohet koncentrim dhe lodhje e syve për të gjetur enigmën e fshehur, është edhe kjo sfide me rrathë.

Në mesin e këtyre fotografive, është një shkronjë, rrathët e së cilës kanë ngjyrë me një nuancë pak më të errët apo të hapur, përcjell Telegrafi.

Megjithëse duket shumë e lehtë, gjetja e shkronjave nuk është aq e lehta sa duket.

Po që se e kaloni me sukses lojën e krijuar nga Playbuzz, do të thotë që keni sy shikim shumë të mirë.

r1

r2

r3

r4

COMMENTS