Protestë nudo kundër gjelit të detit (Video)

Kjo grua ka zgjedhur zhveshjen për të protestuar në mbrojtje të gjelit të detit. Ajo shprehet kundër përdorimit të mishit të gjelit të detit për festa

Kjo grua ka zgjedhur zhveshjen për të protestuar në mbrojtje të gjelit të detit. Ajo shprehet kundër përdorimit të mishit të gjelit të detit për festat e Krishtlindjeve, në mes të qytetit të Liverpulit.

Një grua e zhveshur plotësisht lakuriq në qendër të qytetit të Liverpulit e vendosur në një pjatë në pozicionin e gjelit të detit, proteston kundër përdorimit të tyre pë festat e fundvitit.

Me një thikë dhe një pirun gjigand nga të dyja anët e pjatës dhe brenda të vendosura perime si karrota, lakra dhe bizele, ajo përcjell mesashin sensibilizues për mbrojten e kafshëve.

Bëhuni vegjetarian!

COMMENTS