Propozimi i pazakontë për martesë (Video)

Propozimet për martesë janë nga mëtë ndryshmet. Në përgjithësi femrave u pëlqejnë propozimet gjatë një darke romantike me qirinj apo që i dashuri i ty

Propozimet për martesë janë nga mëtë ndryshmet. Në përgjithësi femrave u pëlqejnë propozimet gjatë një darke romantike me qirinj apo që i dashuri i tyre të ulet në gjunjë poshtë shtëpisë.

Ndërkohë që propozimi për martesë i pilotit amatorial, Anthony Bordingon është sa i bukur aq edhe i frikshëm.

Djali i ri pasi ka ftuar të dashurën e tij në një avion të vogël në qiejt e Amerikës, ka bërë sikur i ka ndodhur një problem në motor dhe i ka kërkuar të dashurës së terrorizuar nga frika, t’i lexojë instruksionet.

COMMENTS