Pronat e shqiptarëve në Greqi, çfarë ndodhi me atë të Hasan Prishtinës (Video)

Pronat e shqiptarëve në Greqi, çfarë ndodhi me atë të Hasan Prishtinës (Video)

'Gjurmë shqiptare' në Top Channel sjell njoftime interesante për pronat e shqiptarëve në Greqi, të cilat nuk i gëzojnë pronarët e tyre. Ndër to bën pj

‘Gjurmë shqiptare’ në Top Channel sjell njoftime interesante për pronat e shqiptarëve në Greqi, të cilat nuk i gëzojnë pronarët e tyre. Ndër to bën pjesë edhe prona e Hasan Prishtinës, patriotit dhe politikanit të madh nga Kosova.

Sa është vlera e pronave të shqiptarëve të vjetër në Greqi? Si ndodhi në disa faza konfiskimi i tyre?

Cilat ishin dokumentet e fshehta që u hartuan në periudhën e fundit të komunizmit? Çfarë fshihet pas negociatave të sotme?

COMMENTS