Prokuroria kërkon 30 ditë paraburgim për Milaim Zekën

Prokuroria kërkon 30 ditë paraburgim për Milaim Zekën

Prokuroria Speciale e Kosovës, ka kërkuar që të Kuvendit të Kosovës nga Nisma, Milaim Zeka t’i shqiptohet masa e paraburgimit prej 30 ditësh. Këtë

Prokuroria Speciale e Kosovës, ka kërkuar që të Kuvendit të Kosovës nga Nisma, Milaim Zeka t’i shqiptohet masa e paraburgimit prej 30 ditësh.

Këtë kërkesë Prokuroria e ka bërë gjatë mbajtjes së sotme të seancës gjyqësore ndaj deputetit Zeka.

Lajmin e ka konfirmuar, Gazmend Halilaj avokati i deputetit Milaim Zeka.

Halilaj ka thënë se seanca gjyqësore ka përfunduar para gjysmë ore dhe se tash janë në pritje të vendimit nga ana e Gjykatës.

Zeka u ndalua dje nga Policia si i dyshuar për veprën penale ‘pjesëmarrja ose organizimi i grupit kriminal të organizuar’, pra si i përfshirë në mashtrimin e qytetarëve që kanë aplikuar për viza pune në Gjermani.

COMMENTS