Projekti Latin i Florit, Klajdit, Brunos dhe Dj Vicky (Video)

Projekti Latin i Florit, Klajdit, Brunos dhe Dj Vicky (Video)

Fatmir Spahiu motivon futbollistët e Kosovës (Foto)
Aurela Gaçe bën daljen e parë pas lindjes

Pas shume pritjeve ka ardhur projekti me simpatiki prodhuar nga Flori, Klajdi, Bruno dhe Dj Vicky, antarëve të Threedots.

Kënga titullohet ‘Karma’, ndërsa e veçanta e saj është se ajo këndohet në gjuhën spanjolle, shkruan zico.tv

Në klip shihen shumë vajza rreth katërshes.

Se sa do të ketë sukses ky ‘eksperiment’ mbetet të shihet ditëve përvëluese të verës.

COMMENTS