Projekte të rastësisë, do t’ju bëjnë t’i shikoni dy herë (Foto)

Projekte të rastësisë, do t’ju bëjnë t’i shikoni dy herë (Foto)

Mendoi se hyri në ashensor të zakonshëm, bëhet pjesë e një loje shumë ngazëlluese (Video)
Nusja dhe dhëndrri vallëzuan për herë të parë në dasmën e tyre, e vazhduan duke u rrahur me dorëza të boksit (Video)

Fotografi Denis Cherim, sfidon mënyrën se si ne shohim në botë dhe ofron një perspektivë të ndryshme.

I titulluar Projekti i rastësisë, Denis kap elemente harmonike të përafërta që theksojnë ekuilibrin në planetin tonë.

Gjatë viteve, fotografi ka mbledhur një sasi të madhe të imazheve të rastësishme.

Nga fotografia e rrugës në natyrë dhe peisazhe, ai vazhdon të skanojë rrethinën e tij për forma delikate dhe dritë interesante.

Artisti nuk ka frikë të mbërthejë apo të ulet për të marrë këndin e përsosur dhe puna e tij në vazhdim është një kujtesë e mrekullueshme se gjithçka është e bukur.

COMMENTS