Prodhohet parfumi i Kim Kardashian me format e saj trupore (Foto)

Prodhohet parfumi i Kim Kardashian me format e saj trupore (Foto)

Ajo është shfaqur ditëve të fundit nëpër rrjete sociale dhe media krejtësisht nudo. Kim Kardashian West e ka bërë këtë për të krijuar shishen e lin

Ajo është shfaqur ditëve të fundit nëpër rrjete sociale dhe media krejtësisht nudo.

Kim Kardashian West e ka bërë këtë për të krijuar shishen e linjës së saj të parfumit, pikërisht me format e saj trupore, transmeton Arbresh.info.

37 vjeçarja, nënë e dy fëmijëve ishte zhveshur tërësisht për tu marrë përmasat e saj dhe tashmë shishja e parfumit është prodhuar, pèrcjell zico.tv

COMMENTS