Pro Band të parët që rikthyen historinë e ‘Qanakala’ (Video)

Pro Band dhe Ganja janë rrëfyer rreth projekteve të tyre fundit. Të ftuar në emisionin n’ZOOM, ata treguan detaje për këngën ‘Qanakala’ që i emocionoi realizimi që e kanë bërë në Turqi, përcjellë zico.tv Për më shumë detaje ndiqeni intervistën e mëposhtme:

Pro Band dhe Ganja janë rrëfyer rreth projekteve të tyre fundit.

Të ftuar në emisionin n’ZOOM, ata treguan detaje për këngën ‘Qanakala’ që i emocionoi realizimi që e kanë bërë në Turqi, përcjellë zico.tv

Për më shumë detaje ndiqeni intervistën e mëposhtme:

COMMENTS