Prindërit që lejojnë fëmijët të jetojnë pa rregulla ‘nuk shqetësohet’ se ata janë duke dështuar në shkollë (Foto)

Prindërit që lejojnë fëmijët të jetojnë pa rregulla ‘nuk shqetësohet’ se ata janë duke dështuar në shkollë (Foto)

Një çift, ku shtatë fëmijët e tyre 'të egër' jetojnë pa ndonjë rregull, thonë se nuk ka rëndësi se ata po dështojnë në shkollë. Gemma dhe Lewis

Një çift, ku shtatë fëmijët e tyre ‘të egër’ jetojnë pa ndonjë rregull, thonë se nuk ka rëndësi se ata po dështojnë
në shkollë.

Gemma dhe Lewis Rawnsley, nga Ura e Hebden në West Yorkshire, i lejojnë fëmijët e tyre të kenë tatuazhe, të
luajnë me mjete të mprehta, dhe të vendosin ata vetë për kohën e gjumit.

Shtatë fëmijët, nga më i madhi që është 13 vjeç, tek më i vogli 1 vjeç, jetojnë në një shtëpi ku nuk ka rregulla
apo kufij. I vetmi kusht që prindërit kanë është që ata të mos gënjejnë apo lëndojnë njëri-tjetrin.
Familja do të shfaqet në serialin televiziv Channel 4, Familjet e Feral, ku prindërit shpjegojnë se si ata jetojnë,
shkruan zico.tv

Skye 13, Finlay 12, Phoenix 9, Pearl 8, Hunter 5, Zephyr 3 dhe Woolf 1 vjeçar nuk ndjekin shkollën. Ata
mësohen për lexim dhe shkrim nga prindërit e tyre, por inspektorët e arsimit i kontrollojnë ata çdo vit.

Fëmijët nuk vijojnë kurse ose të ndjekin programin kombëtar dhe janë duke u larguar prej fëmijëve të tjerë të
moshës së tyre – por Gemma tha se nuk është ‘e shqetësuar’ nga kjo.

Megjithatë, ajo pretendon se marrin komplimente për fëmijët, që do të thotë se sistemi i saj dhe bashkëshortit
të saj funksionon shumë mirë ndaj tyre.

‘Pra, duket pak e egër në sipërfaqe, por funksionon’- thotë Gemma.

COMMENTS